Det blir åter och åter igen bevisat att man kan tjäna stora pengar på internet. Ändå är det många människor som inte tjänar en krona, trots att de vill eller kanske till och är i behov av det. Dessutom kan dessa människor använda samma programvaror eller bygga sidor som liknar de som det går bra för. Men ändå ser de inga resultat. Hur kommer det då sig att det är såhär och vad är hemligheten för att bli rik?

Varför går det bara bra för vissa människor?

Det beror oftast på en sak. Dom tror inte att det dom gör kommer att fungera. Köper du en produkt och går in med en skeptiskt inställning kommer troligen resultatet att bli dåligt. Dessutom är det inte inte bara är din tillförlit till produkten, utan framförallt till dig själv som avgör om du lyckas eller inte. Problemet ligger i att det blir svårare att engagera sig i det du gör om du har inte tror på det. Till följd av att du inte är engagerad uppstår dessutom nya problem. Ett typexempel är att det blir svårt att hitta tid för projektet då det är lätt att istället prioritera annat.  Hur bra resultat får du då av något som är halvhjärtat? Förmodligen väldigt dåliga!

Dessutom får dessa misstroende människor ett nytt problem till följd av sin inställning. Efter att de inte har fått några resultat har dom bevisat att produkten inte fungerar, precis som dom trodde. Problemet är att det var inställningens fel, vilket gör att personen fastnar i ett ekorrhjul, där de testar produkt efter produkt men alltid får ett dåligt resultat.

Sen är det till viss grad förståeligt att man är skeptisk till en produkt man hittar på internet. Det finns en mängd bluffmakare som säljer “tjäna pengar snabbt” produkter som varken är testade eller fungerar. Dom här produkterna kommer att finnas kvar. Men det är inget att oroa sig för, trots allt misslyckas inte de flesta för att de köper bluffprogramvara. De misslyckas för att de inte tror på sig själva och därför inte engagerar sig tillräckligt för att tjäna pengar.

Vilken är då hemligheten du behöver för att bli rik på internet?

Hemligheten du behöver för att bli rik är att litaBli rik på dig själv. Du kom
mer förmodligen misslyckas ett par gånger i början. Du kanske inte hittar rätt nisch för dig på en gång, eller väljer fel produkt. Men du ska veta att tillsist kommer det att gå sålänge du har rätt inställning. Har du en hög tro på att du kommer att kunna tjäna pengar hemifrån, kommer du nästan garanterat att göra det. Kanske tjänar du dessutom till och med mer pengar än förr.  Allt handlar bara om att du MÅSTE tro på dig själv!