Det finns återförsäljare som svär på att Salehoo är det bästa som finns för att hitta leverantörer och andra som fördömer produkten – men vem talar sanning? I slutet av den här artikeln kommer du att ha svaret på det! I den här recensionen kommer vi att gå igenom allt från funktioner, till dåliga och bra sidor av Salehoo och dessutom kommer du att få ett ärligt omdöme kring hur vi upplevde produkten!

Namn: Salehoo

Författare: Simon Slade

Pris: 67 dollar

Vad får du? 

 • Ett av de största och bredaste Leverantörsdatabaserna på internet. Med leverantörer som fyller 75 olika kategorier! Sidan är stor och varierad nog att räcka som din enda källa för leverantörer!
 • Många ledande varumärken inklusive Ralph Lauren, HP, Lacoste, Sony, Panasonic, Nike, Adidas, Samsung och Canon finns låga priser genom dropshippers och grossister på Salehoo.
 • Granskade leverantörer – låter dig undvika bedrägerier
 • Kurser som kommer hjälpa dig att hitta lönsamma nischer
 • Ett forum där du kan få tips och råd!
 • Pengarna tillbaka garanti i 60 dagar!

 

KLICKA HÄR för att komma till sidan och läsa mer om produkten

 

Vad är Salehoo?salehoo

Salehoo är inte som många verkar tro en dropshipping leverantör. Det är snarare en katalog med över 8000 olika grossister. Där ingår dropshippers, tillverkare och likvidatorer. Företaget är från Nya Zeeland och de flesta av deras leverantörer är från USA, Storbritannien, Kanada, Kina och Australien.

När du köper Salehoo får du egentligen ett verktyg som online återförsäljare använder för att söka efter leverantörer och jämföra deras produkter. Det är möjligt att söka på produktnamn, märkesnamn, kategorier etc. vilket gör det lätt att jämföra olika produkter från grossister. Salehoo har inte i syfte att sälja något utan du kan se på produkten som ett sourcing verktyg för återförsäljare. Det är väldigt likt en grossistversion av tex. Blocket.

 

När du med hjälp av Salehoo har hittat en leverantör av en produkt som du är intresserad av använder du dig även av produkten för att kontakta leverantören och köpa direkt ifrån dom. Möjligheten att kontakta grossisten genom Salehoo istället för att e-posta eller ringa är såklart säkrare för dig!

Du finner över 75 olika kategorier av produkter, bland annat elektronik, datorer, kläder, möbler mf. Som du kan välja mellan. Det finns helt enkelt något för allt: dessutom har alla leverantörer av de olika produkterna kontrollerats och granskats av Salehoos personal för att undvika bedragare som annars är ett vanligt problem för dropshippare. Dessutom finns det recensioner/betyg för varje leverantör som är skrivna av medlemmar hos Salehoo.

Hur mycket kostar det och vad får jag?

Salehoo kostar 67 dollar, sedan finns det några uppgradering och tillägg som är valfria. Där ingår en ”Online Store Builder” vilket är en programvara för att skapa din egen webbutik utefter en mall (kostar 27 dollar per månad). Sen kan du även välja att köpa Salehoo´s ”Online Selling Tactics) vilket är en kurs och en plan för att sälja saker på nätet – fokus på eBay och e-handelsbutiker (kostar 247 dollar – engångsavgift). Det är bra tillval om du precis har börjat med dropshipping. Dock är det bra att veta att du faktiskt får med ett par tutorials när du köper ”katalogen”.

 

Vad ingår?

Salehoo är mer en bara listor med leverantörer. Kärnan av produkten är en sökbar katalog av leverantörer och produkter, men det ingår också mycket mer! Du får bland annat marknadsundersöknings verktyg – för att finna lönsamma nischer. Det finns också e-stöd, en serie med kurser (inklusive video kurser) och ett forum för aktiva medlemmar som är sprängfyllt med rådgivning. Allt detta gör Salehoo till ett väldigt användbart verktyg.

Det som utmärker Salehoo från massorna (ja det finns liknande produkter) är dock möjligheten att hitta leverantörer för specifika produkter och möjligheten att jämföra dessa med andra leverantörer. Du an söka på namnet på produkten – exempelvis ”Iphone 6” eller ”Eton skjorta”. Samtidigt kan du använda verktyget för att jämföra leverantörer av samma produkt till pris, plats, tillförlitlighet etc. Medan Salehoo låter dig göra detta låter de flesta andra katalogtjänster dig bara se ett företagsnamn och ett telefonnummer.

Är Salehoo värt pengarna?

Salehoo´s medlemskap kostar 67 dollar sätter man det i perspektiv till vad andra liknande produkter kostar är det billigt! Worldwide Brands och Doba är två verktyg som fyller samma funktion men är mycket dyrare, och jag medger att Worldwide Brands förmodligen är lite bättre (i och med att de har ett större utbud än Salehoo) men produkten kostar 497 dollar! – Nära på 7,5 gånger mer än Salehoo. Dessutom är även Doba dyrare med sina 49 dollar – per månad!

Personligen tycker jag att Salehoo är värt att köpa. Produkten är kanske inte perfekt men den är väldigt bra och samtidigt billig vilket gör att pengarna är väl spenderade. Dessutom kommer du förmodligen att återtjäna de pengar du har spenderar på Salehoo ganska snabbt. Många av produkterna du kan finna hos en grossist på Salehoo säljer produkter för hälften av värdet du kan sälja det för. Vilket gör att marginalerna är stora!

 

Det bra kontra det dåliga:

 

Bra:

 • Salehoo har ett av de största och bredaste Leverantörsdatabaserna på internet. Med leverantörer som fyller 75 olika kategorier! Sidan är stor och varierad nog att räcka som din enda källa för leverantörer!
 • Många ledande varumärken inklusive Ralph Lauren, HP, Lacoste, Sony, Panasonic, Nike, Adidas, Samsung och Canon finns låga priser genom dropshippers och grossister på Salehoo.
 • Det är enkelt att köpa från Salehoo´s leverantörer, dessutom är alla granskade och säkra och låter dig undvika bedrägerier. Det finns även ett recensionssystem som gör att du enkelt kan välja de bästa leverantörerna!
 • De flesta leverantörerna har inga minsta beställningsnummer så du kan få enskilda enheter till grossistpriser. Det är därför en mindre riskabel strategi eftersom du inte behöver ha en massa pengar för att börja sälja!
 • Deras kurser kommer att hjälpa dig att hitta lönsamma nischer- vilket är nyckeln till framgång. Om du är ny är det särskilt användbart!
 • Du har ett forum som är fyllt av tips för nya såväl som erfarna onlineföretagare. Dessutom kan du hitta förteckningar på vanliga misstag och leverantörer du bör undvika (innan du gör dom)
 • Pengarna tillbaka garanti i 60 dagar!

Dåligt:

 • Databasen inte riktigt lika stor som vissa konkurrenter ex. Worldwide Brands (som dock kostar $ 497)
 • Den grundläggande handledningen är bra, men det finns mycket mer att lära

Sammanfattning

Om jag kunde beskriva Salehoo i ett ord, skulle det vara detta: fynd. Om du är intresserad av att sälja på nätet (eller var som helst) och söker det enklaste sättet att hitta leverantörer med låga priser, legitima produkter med god kvalitet – med minimal ansträngning måste du kolla Salehoo.

Det finns dessutom en 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Så om du testar Salehoo och mot all förmodan inte gillar produkten har du möjlighet att få en återbetalning.

KLICKA HÄR för att komma till sidan och läsa mer om produkten