Många har hört talas om Google Sniper, på gott och på ont. Produkten har blivit hypad och fått ett dåligt rykte vart eftersom den har blivit marknadsförd på sätt som kan ifrågasättas. Chansen är stor att även du har fått höra om GS på omvägar eftersom du besöker den här sidan.

Dessvärre beskrivs ofta Google Sniper med en dålig klang. I massutskick får man bland annat höra hur du genom att använda produkten kan tjäna stora pengar snabbt. Detta är dock i min mening inte korrekt. Men frågan kvarstår, är Google Sniper trots hypen något att ha?

 

Produkt Google Sniper 3.0

Författare George Brown

Pris 47 dollar       

Vad får du?

  • Träningskurser i form av manualer videos och framgångkartor
  • Sniper cash machine
  • Rolodex, där du får alla verktyg George använt för att skapa sina sidor förklarade
  • Extra träning där man lär sig att ”bullet proofa” sin sida

Garantier: 60 dagars pengarna tillbaka garanti

 

KLICKA HÄR för att komma till sidan och läsa mer om produkten

 

  Vad är Google Sniper 3.0

 
Google Sniper är en produkt som togs fram redan 2009. På den tiden var det mycket lättare att ranka sidor och hamna långt fram hos Goolge. Men efter att Googles Penguin och Panda uppdateringar trädde i kraft förändrades hela SEO samhället. Det är numera mycket svårare att ranka en hemsida. Med Googles uppdateringar har även Google Sniper uppdaterats. Först släpptes GS 2.0 och därefter GS 3.0. Den produkt som vi nu recenserar. 
 
Syftet med Google Sniper 3.0 är att bygga en liten väldigt nischad “sniper” sida för att sedan ranka dom till nummer 1 i Google. Denna grundsten har funnits genom alla GS versioner, det enda som egentligen har förändrats är hur man går tillväga för att göra detta.
 

Google föredrar numera tunga jättar till webbsidor och rankar därför dessa högre. I och med detta får du lära dig hur du “Bulletproofar” din sida. För att förändra den från en liten sida till en större som rankar högre.

 

Vad innehåller kurserna?

I enkelhet är George Browns produkt baserad på en trestegsformula:

Steg ett, välj rätt clickbank produkt: för er som inte vet vad clickbank är så kan det beskrivas som världens största digitala produktmarknad. Alla produkter är dock inte tillräckligt bra för att tjäna pengar. Därför lär du dig i Google Sniper hur du noggrant ska undersöka en nisch och därefter välja en produkt från marknaden.Google Sniper

Steg två, välj rätt sökord: De viktigaste för att tjäna pengar online är att du har bra sökord, vissa ord kan ge dig mycket trafik på sidan medan andra inte gör det. George hjälper dig hitta rätt i denna djungel och välja sökord som är lätta att optimera och ranka i Google för att på bästa sätt tjäna mycket pengar.

Steg tre, Optimera din sida: Det är superviktigt att sidan ser bra och trevlig ut för dina besökare. På steg tre kommer George gå igenom precis hur du ska observera ditt trafik flöde för att förändra din sida på bästa sätt för att tjäna pengar.

Vad kan du tänkas tjäna?

Först och främst är det bra att veta att det förmodligen kommer ta ett tag innan du tjänar pengar med Google Sniper. Jag vet personligen att bara själva rankningen i Google tar några veckor.  Följer du dock GS riktlinjer är det helt klart möjligt att tjäna pengar. Du måste dock jobba hårt och smart, speciellt om du är nybörjare.

Tillskillnad från vad alla hypade annonser och massmail säger är det också inte troligt att du kommer att tjäna runt 15.000 kronor om dagen med hjälp av Google Sniper. Hur mycket pengar du tjänar beror på dig, men räkna med att tjäna max ett par tusenlappar i månaden om du gör ett bra jobb. Det som avgör hur det går är egentligen din inställning!

 

Nackdelar med Google Sniper

I Google Sniper går du igenom en process som handlar om att nyttja Facebook. Vilket jag personligen tyckte var jobbigt, du hanterar marknadsföringen i from av något jag skulle likna vid SPAM, detta gör såklart att vissa av ens vänner kan bli irriterade men det kan även göra att Facebook kan börja bråka. Jag hade inte tyckt om att bli Spammad av mina vänner gällande produkter dom inte ens har testat som lovar saker som inte stämmer.

Dock finns det en hel del andra metoder att använda sig av som faktiskt fungerar riktigt bra!

Mitt omdöme

Som jag ser det finns det både positiva och negativa aspekter gällande GS. Det låga priset är ovanligt om man jämför med konkurrenter. Samtidigt får du inte ut lika mycket av produkten som du får med tillexempel Affiloblueprint, eller till och med Kindle Money Mastery som vi håller på att testa nu. Det du lär dig kommer att hjälpa dig att starta en sida som kan låta dig tjäna pengar online. Men tro inte att du inte kommer att behöva anstränga dig när du använder Google Sniper!

Mitt personliga tips blir helt enkelt att köpa Google Sniper om du är under en budget eller känner dig bekväm med lite mer arbete. Om det inte är en bra beskrivning av dig kan jag dessvärre bara rekommendera att ta en titt på andra produkter som är lite dyrare. Då du kommer att få ut mer av produkten!

Om du inte är rädd för att arbeta lite eller inte är sugen på att lägga massa pengar på en produkt är Google Sniper något för dig! klicka nedan för att komma till deras sida och läsa mer eller köpa produkten!

KLICKA HÄR för att komma till sidan och läsa mer eller köpa produkten