Det är kul att få skriva om den här produkten då den sida du nu är inne på är ett resultat av Affiloblueprint. Det är genom Mark Lings kurser hela iden till sidan föddes och möjliggjordes.

Namn: Affiloblueprint

Författare:
Mark Ling

Pris:
197 dollar alternativt ca. 125 dollar för baspaketet

Vad får du?

  • En uppsjö av träningsmaterial, innehållande en serie á 12 delar med över 80 videos som hjälper dig bygga en hemsida där du kan tjäna pengar.
  • Du får läxor som hjälper dig att faktiskt göra de du lär dig
  • Du får deras ”Affilotheme” på WordPress, ett premiumtema som är designat för affiliate marknadsföring
  • Hosting för upp till fem webbplatser
  • Du får tillgång till ett forum för alla medlemmar där det även finns en supportfunktion
  • Tillgång till Affilotools i en månad
  • 60 dagar pengarna tillbaka garanti

 

KLICKA HÄR för att komma till sidan och läsa mer om produkten 

 

Vad är Affiloblueprint?

Affiloblueprint består av en serie av videolektioner för att bygga en affiliatesida där du kan tjäna pengar. Kurserna är väldigt djupgående och redan i den första videon får man möta Mark Ling som ber dig att inte hoppa över några steg utan följa lektionerna exakt så är du nästan garanterad till att tjäna pengar. Affiloblueprint är dessutom byggd för både nybörjare som inte vet någonting om onlinemarknadsföring. Men även för folk som är lite mer avancerade och vill gå mer på djupet.

Kortfattat är kurserna baserade på att du bygger en sida runt en viss produkt som har en så stor marknad som möjligt. Beroende på vilken typ av produkt du säljer tjänar du olika mycket, Affiloblueprint riktar till stor del in sig på Clickbank som är ett affiliatenätverk för digitala produkter, här tjänar du oftast 50% av produktens värde som brukar ligga på mellan 500 – 2000 kronor. Efter att du har byggd din sida får du även hjälp med att dra trafik till den, bland annat genom sökmotoroptimering, (både on page och off page).

Vad innehåller kurserna?AffiloBlueprint-Review

Mark Lings kurser innehåller en stor bas av väldigt detaljerad information i form av videokurser. Tillskillnad från konkurrerande produkter är dock inte detaljrikedomen något som är störande. Detta tack vare att Mark Ling på ett utmärkt sätt lyckats väva ihop en kurs som är väldigt välplanerad. Man har checklistor som måste fyllas i efter varje video för att se till att man utövar det man lärt sig. Videorna i sig är dessutom tydligt strukturerade efter kategorier. Kursen startar med enkla delar och går sedan vidare med de svårare bitarna, efter att du har fått den bas du behöver för att förstå dessa.

Det är väldigt svårt att fastna när man använder sig av kurserna eftersom man blir tvingad att applicera det man har lärt sig på en gång. Detta  tack vare läxorna som gör att man inte hinner glömma eller tänka för mycket innan man faktiskt gör. Man ser därför sidan byggas upp samtidigt som man blir utbildad och lär sig. Allt eftersom man tar sig igenom de 12 moduler som finns ser man sin produkt bli mer färdig. Trots att det blir svårare ju mer du jobbar känns det inte så, då man i början har lärt sig baserna som krävs för att behärska saker som är lite svårare.

Step 0 – Introduction
Step 1 – Market Research and Keywords
Step 2 – Creating Content
Step 3 – Setting up Your Your Website
Step 4 – Website Design
Step 5 – On Page SEO
Step 6 – Off Page SEO
Step 7 – Inbound Marketing
Step 8 – Newsletters
Step 9 – Where to Now? Tweaking Your Website
Step 10 – Introduction to Google Pay Per Click
Step 11 – Creating PPC Campaigns
Step 12 – Advanced Pay Per Click Techniques

Vad behöver jag för att få det att fungera?

Egentligen är det enda du behöver en dator och tillgång till internet. Du behöver också ha lite extra pengar då du kommer att behöva köpa ett domännamn, vilket kostar mellan 100 och 150 kronor beroende på vilken hemsida du använder. Det är allt.
När du är medlem hos Affiloblueprint får du tillgång till fri hosting upp till 5 webbsidor. Bara det sparar dig i runda svängar 200 kronor per månad. Dessutom får du deras WordPress tema ”Affilotheme” som kostar mellan 300 och 500 kronor i vanliga fall.
Om du inte tycker om att skriva kan det även vara bra att veta att du kanske behöver lägga ner lite pengar för att få artiklar skrivna åt dig. Detta är såklart inget krav! Du kan istället välja att göra det själv och får dessutom vägledning kring hur du skapar bra texter med givande innehåll.

Vad kan du tänkas tjäna?

Hur mycket du tjänar beror helt på hur mycket tid och vilket intresse du har att lägga på Affiloblueprint. I ärlighetens namn kommer du förmodligen inte tjäna pengar på ett par veckor när du använder kurserna, så investera inte i produkten om du vill se 5000 kronor på ditt konto inom en vecka! Då det krävs en del arbete innan du tjänar någonting. Dock är din inkomst passiv när du är klar så när du har investerat din tid tjänar du pengar oavsett vad du gör! Mark Ling själv menar att du kommer att tjäna mellan 500 och 5000 kronor i månaden på din första sida om du följer kurserna!
Tänk över det, 500-5000 kronor per månad efter någon månads arbete livet ut. Det blir otroligt mycket pengar i längden. Dessutom är det bara för en sida, du kan använda kurserna och det du lärt dig hur många gånger som helst, så potentialen är enorm!

Nackdelar med Affiloblueprint

Då den här sidan är uppbyggd genom Affiloblueprint och tjänar mig pengar finns det inte mycket för mig att klanka ner på. Jag måste säga att kurserna är de bästa affiliate marknadsföring kurserna jag stött på!

Det är dock så att hela Affilorama sidan inte är anpassad för svenskt bruk, dels är såklart kurserna på engelska vilket inte störde mig det minsta. Dock är även vissa verktyg i Affilotools endast anpassade för engelskt bruk. Detta var störande då man inte kunde använda sig av samma metoder som dom gör i videorna. Bland annat när man skapade sökord. Efter lite forskning gick det dock att lösa med Google Keywords. Detta fyller samma funktion men det känns fortfarande lite knepigt att det inte funkade som det skulle. Dock var det inte ett problem som jag fastnade vid under lång tid vilket var skönt!

Mitt omdöme

Personligen så måste jag säga att det är den absolut bästa kursen jag har stött på! I min mening var det väl värt investeringen då jag kommer få tillbaka pengarna jag spenderade i mångfald. Kursen är skräddarsydd och det finns inget som heter fastna om du har drivet för att göra det Mark Ling ber dig. Och ifall jag kan så kan även du!
Dessutom har du 60 returrätt ifall att det ändå skulle va så att Affiloblueprint inte passar dig!

 

KLICKA HÄR för att komma till sidan och läsa mer om produkten