AffiloBlueprint AffiloJetpack och Google Sniper är egentligen snarlika. Alla har samma syfte men gör det på olika sätt och är anpassade efter olika typer av människor. Syftet med alla tre produkterna är att lära dig hur du tjänar pengar som affiliate och guida dig genom hela processen. För att på bästa sätt kunna jämföra dessa tre affiliate produkter måste vi börja med att ta en titt på vilket innehåll du får i respektive produkt.

 

AffiloBlueprintAffiloBlueprint jämförelse

AffiloBlueprint är en produkt författad av Mark Ling, en av de få personer på internet som
kallas ”the good guys”. Produkten innehåller ett gäng videos som lär dig hur du bygger en webbisda som låter dig tjäna pengar efter att du har valt en nisch.

Vad får du?

 • En uppsjö av träningsmaterial, innehållande en serie á 12 delar med över 80 videos som hjälper dig bygga en hemsida där du kan tjäna pengar.
 • Du får läxor som hjälper dig att faktiskt göra de du lär dig
 • Du får deras ”Affilotheme” på WordPress, ett premiumtema som är designat för affiliate marknadsföring
 • Hosting för upp till fem webbplatser
 • Du får tillgång till ett forum för alla medlemmar där det även finns en supportfunktion
 • Tillgång till Affilotools i en månad
 • 60 dagar pengarna tillbaka garanti

 

Priset på 197 dollar är heller verkligen inte så blödigt om man jämför med vad man får ut av produkten. Med tanke på att bara hostingen för fem sidor kostar i runda slängar 200 kronor i månaden (beror på vilken host som används) och affiloteme i sig kostar 500 kronor. Redan där har du tjänat igen en stor hacka!

Negativt

Att använda kurserna kommer oundvikligen att uppta en stor del av din tid. Om du dessutom väljer att inte använda dig av skribenter för att skriva dina texter vilket kostar pengar kommer det att ta ännu längre tid. Du får räkna med att lägga någon månad på att ta dig igenom kursen och få en fungerande affiliatewebbplats som tjänar in pengar. Om tid är ett problem för dig rekommenderar jag istället AffiloJetpack!

Det du dock ska komma ihåg när du använder AffiloBluprint är att även om det tar tid så lär du dig det du gör. Det betyder att det kommer att gå mycket snabbare och enklare nästa gång du gör en sida och du behöver inte förlita dig till samma nivå på produkten för att bygga sidor i framtiden!

 

 

KLICKA HÄR för att komma till min fullständiga recension av AffiloBlueprint

Eller

KLICKA HÄR för att komma till webbplatsen för att läsa mer eller köpa AffiloBlueprint

 

Google SniperGoogle Sniper jämförelse

Google Sniper är författad av George Brown. Med en kostnad på 47 dollar gör det att det blir den billigaste av de produkter vi jämför här. Produkten påminner till stor del om AffiloBlueprint, du tar dig igenom videokurser där du lär dig att bygga en sniper sida för att
sälja produkter som Affiliate. Men håller den måttet trots att den är så billig?

Vad får du?

 • Videokurser som lär dig att:
 • Välja rätt produkt från clickbank
 • Hitta sökord som kan ge dig en så hög inkomst som möjligt
 • Säkra din sida så att den inte rankas ned av Google

Priset är som sagt det billigaste av dessa produkter, men innehållet är också lägst. Det ända du egentligen får är de kurser som erbjuds och inget mer än det! Kurserna är dock bra och Google Sniper serien uppdateras konstant. Detta gör att produkten är högst relevant. Kurserna i sig fyller sin funktion. De lär dig det dom lovar och du kan använda dom för att bygga en sida som faktiskt tjänar dig pengar.

Negativt

Det du missar med Google Sniper är det där lilla extra. Du får ingen hjälp att hålla motivationen uppe utan det ända du kan göra är att gå igenom kurserna som erbjuds. Dessvärre kan jag tänka mig att det leder till att många som använder produkten ger upp.

Om det däremot är så att det inte är ett problem för dig och att det låga priset kanske lockar är det en helt underbar produkt! Speciellt att börja med då du får en känsla för om affiliate marknadsföring är något för dig eller inte!

 

 

KLICKA HÄR för att komma till min fullständiga recension av Google Sniper

Eller

KLICKA HÄR för att komma till webbplatsen för att läsa mer eller köpa Google Sniper

 

 

 

AffiloJetpackAffiloJetpack

AffiloJetpack är också författad av Mark Ling. Det går att säga att det är en vidareutveckling av AffiloBlueprint. Den stora skillnaden ligger i att nästan allt är färdigbyggt när du använder AffiloJetpack. Genom endast ett par musklick har du byggt en sida och när du ska skapa ditt innehåll har du färdigbyggda mallar med undersökta nischer och sökord. Det du behöver göra är att småpilla lite vilket går väldigt fort. Med AffiloJetpack kan du börja tjäna pengar på några veckor, eller till och med dagar om du är snabb!

Vad får du?

 • En uppsjö av träningsmaterial, innehållande en serie á 12 delar med över 80 videos som hjälper dig bygga en hemsida där du kan tjäna pengar.
 • Du får läxor som hjälper dig att faktiskt göra de du lär dig
 • Du får deras ”Affilotheme” på WordPress, ett premiumtema som är designat för affiliate marknadsföring
 • Hosting för upp till fem webbplatser
 • Du får tillgång till ett forum för alla medlemmar där det även finns en supportfunktion
 • Tillgång till Affilotools i en månad
 • 60 dagar pengarna tillbaka garanti
 • Ett års e-post ”autosvar” serie, som innehåller över 100 email
 • 3 eBöcker att ge bort, som bete för att bygga dina e-post listor eller ge som bonusar när dina listor växer
 • eBok omslag och header grafik till din hemsida
 • 20 färdigbyggda packet för varje nisch. Vilket är toppen. Dessa packet innehåller idéer för paragrafer med fakta och undersökningar. Du kan därmed använda det som ett skelett för ditt Google vänliga skrivande. Det är VIKTIGT då Google straffar sidor som använder samma innehåll som andra!
 • Nyckelordsundersökning ochSEO undersökningar

 

Priset ligger på 997 dollar, vilket kan tyckas vara lite i överkant. Men precis som i fallet med AffiloBlueprint får du även här faktiskt trots priset VÄLDIGT mycket för pengarna! Normalt sett kostar en artikel på 700 ord ungefär 100 kronor. Detta gör att du genom de 20 pack du får med artiklar och de 100 färdigskrivna mail du får spar en mindre förmögenhet. Det skulle ha kostat dig 12 000 PER NISCH att låta någon annan göra arbetet åt dig. Dessutom har du 5 nischer att välja!

Negativt

Det enda negativa jag egentligen kan komma på efter att ha använt produkten är priset. Produkten passar ALLA såväl nybörjare som avancerade. Detta tack vare det extremt stora och konkurens kraftiga innehållet (färdigutvecklade nischer) samt bra kurser för att lära sig allt för nybörjare.

Personligen skulle jag se det som en investering och kanske något att spara till för att tjäna MER pengar i framtiden!

 

KLICKA HÄR för att komma till min fullständiga recension av AffiloJetpack

Eller

KLICKA HÄR för att komma till webbplatsen för att läsa mer eller köpa AffiloJetpack

 

Sammanfattning

Om du är en person som behöver strikta riktlinjer och verktyg som bygger ditt projekt utan att du behöver spendera en massa tid på att söka fram guider eller göra mycket själv. Då kan jag bara rekommendera AffiloJetPack. Produkten ger dig allt du behöver, webbplatsen, innehållet och allt däremellan, men förbered dig att betala mer pengar för den fantastiska produkten som spar dig mycket tid.

Om du istället behöver något mellanting, där du får allt du behöver men inte det där lilla extra till ett lägra pris. Då måste du se över AffiloBlueprint. Det är en komplett guide som låter dig bygga ditt affiliate-företag utan att slösa din tid på onödigheter. Det finns ett hundratal av HD-video tutorials, ett medlems område som hjälper dig med ditt projekt. Den stora skillnaden mot AffiloJetpack är att du med Affiloblueprint skriver dina egna texter, hittar dina egna sökord och bygger din egen webbplats. Om du inte har något emot att lägga mer tid på att lära dig samt att göra dessa saker är detta produkten för dig!

Om din plånbok inte är så stor så rekommenderar jag Google Sniper, speciellt om ditt mål bara är känna på branschen. Kanske för att senare gå in mer på djupet med en annan sorts kurs.

Hoppas att den här jämförelsen kommer till nytta!

Lycka till!