Om mig

Min egen resa började efter några år på ett arbetsplats där jag vantrivdes. Jag började då att leta efter andra sätt att tjäna pengar på och efter mycket letande bestämde jag mig för att skaffa mig en inkomst online. Detta gav mig möjligheten att jobba hemmifrån istället för att vara bunden på en arbetsplats. Den allra största anledningen till att jag valde att arbeta på webben var dock att mitt arbete inte skulle vara bundet till min tid. Detta skulle ge mig möjligheten att tjäna mer pengar och samtidigt ha mer fritid. Det blev till en början många månader av försök och informationssökande som kostade mig tid och pengar. Detta är anledningen till att skapade sidan pengaapparater, för att ni inte ska behöva gå igenom samma sak som jag!

Om penga apparater
Vi har valt att testa några av de många produkter som påstår sig kunna ge dig en inkomst online. Detta gör vi för att ta reda på vilka som fungerar och vilka som inte gör det!  Tillskillnad från många andra liknande sidor testar vi faktiskt produkten innan vi rekommenderar den och riskerar därmed både tid och pengar på de produkter som testas. Allt för att kunna ge er en så bra recension av produkten som möjligt.

Vi är en helt oberoende sida vilket betyder att våra tester är ärliga och endast baserade på våra erfarenheter gällande produkten. Självklart vill vi även att du delar med dig av dina erfarenheter så att vi kan hjälpa så många som möjligt att välja rätt system för att tjäna pengar. Lättast att nå oss är för tillfället via epost.

Målet är enkelt att finna de produkter som verkligen fungerar och dela med oss av de resultat vi har fått för att hjälpa er att välja produkter som kan utveckla och låta er tjäna pengar. Att tjäna pengar online är i min personliga åsikt inte något som är enkelt. Utan något som ofta är tidskrävande och knepigt. Därför är det oftast en fördel att kunna använda sig av produkter som faktiskt fungerar för att skynda på sin process.

För att kunna tjäna pengar online krävs disciplin och mycket driv, det kan därför vara så att resultaten varierar kraftigt från en person till en annan. Såklart finns det även många andra punkter som kan påverka dina resultat exempelvis konkurrens och val av affärsmetod. Det finns därför dessvärre inget som garanterar er att ni kommer få samma resultat som vi med hjälp av de produkter som testas.Förhoppningen är dock den motsatta!
Det är även bra att veta att vi är inriktade på en viss nisch inom segmentet onlineinkomster. Detta betyder att vi inte kommer att testa vissa produkter men vi uppmuntrar er ändå att lämna förslag på produkter vi kan testa. Vi väljer att ta avstånd från produkter som inte bevisligen genererar en inkomst till följd av det arbete man lägger in i produkten. Vilket betyder att bland annat spel och betting stryks från listan.

I övrigt så hoppas vi verkligen att ni finner denna sida nyttig och hjälpsam för er fortsatta utveckling och inkomst.

Lycka till!

Med vänliga hälsningar från penga apparater